Gemeente informatie

Centraal Meldpunt

Bij het Centraal Meldpunt kunt u terecht met al uw meldingen en klachten. Denk hierbij aan onveilige situaties, straatverlichting die niet werkt, overstromend riool, losse tegels, een omgewaaide boom of andere meldingen over uw leefomgeving.

24 uur per dag melden
Vul het meldingsformulier in via deze link. Of geef uw melding door met uw mobiele telefoon (smartphone), via de gemeente app 'West Maas en Waal',. Deze gratis app is beschikbaar voor iPhone, Android, Windows Phone, BlackBerry, Symbian of Windows Mobile in uw appstore. Met de gemeente app wordt een melding in een paar simpele stappen automatisch doorgestuurd naar de juiste persoon binnen de gemeente. Ook kunt u precies de status van uw melding bijhouden.

Bellen
U kunt ook bellen: T 14 0487. Dit kan tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Uw melding wordt dan door een van de medewerkers genoteerd.

Afhandeling meldingen
Uw melding wordt doorgegeven aan de juiste afdeling die er mee aan de slag gaat. Als het nodig is kan de gemeente aanvullende informatie aan u vragen. Daarom zijn persoonlijke gegevens nodig. Wij verwerken de meldingen op werkdagen tussen 9.00 - 17.00 uur.

Spoedgeval buiten openingstijden gemeente
Buiten openingstijden kunt u bij urgente meldingen contact opnemen met de calamiteitendienst T 06 5577 4455. Urgente meldingen zijn gevallen waarbij dringend handelen door de gemeente echt niet tot morgen of na het weekend kan wachten.

Onveilige situaties
Bel in situaties waar elke seconde telt altijd 112.
Hebt u iets gezien dat u aan de politie wilt doorgeven, maar waarvoor het niet nodig is dat de politie acuut ter plekke te komt? Vul het meldformulier in of bel T 0900 8844.

Geluidshinder militair luchtverkeer
Voor informatie over vliegbewegingen zie www.defensie.nl/actueel/vliegbewegingen.
Voor nadere vragen en eventuele klachten kan worden gebeld met Sectie Voorlichting & Communicatie van het Defensie Helikopter Commando, T (0161) 296 100.
Klachten kunnen eveneens ingediend worden via dit klachtenformulier van defensie of via het gratis nummer T (0800) 022 6033.

Uw contactpersoon bij de Gemeente

mr. J. (Jaimy) Hattu
Senior beleidsmedewerker economische zaken
Gemeente West Maas en Waal
T 14 0487
T (0487) 599 549 (rechtstreeks)
Dijkstraat 11
6658 AG Beneden-Leeuwen
jhattu@westmaasenwaal.nl
www.westmaasenwaal.nl